Opening Pro-F Professionele Osteopathie
465
post-template-default,single,single-post,postid-465,single-format-standard,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Opening osteopathie

Pro-F Professionele Osteopathie heeft per 1 november 2017 de osteopathiepraktijk van Peter Bourgonje overgenomen. De patiënten van Peter zijn, na een intensieve samenwerking, nu in goede handen van osteopaten Tomas Nijhuis en Pim Sloot. De praktijk aan het Stationsplein in Oldenzaal heeft een fris nieuw interieur gekregen waar Tomas en Pim zorgen voor optimale beschikbaarheid.

Afgelopen 17 november 2017 is er een opening geweest waarbij patiënten van Peter de mogelijkheid hebben gekregen om kennis te maken met de vernieuwde praktijk en osteopaten Tomas en Pim.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u graag vrijblijvend kennis maken met Tomas en/of Pim neem dan contact met ons op, telefoonnummer 0541-291105. Een afspraak kunt u ook online inplannen, klik dan op de button hieronder:

 × Stel je vraag via WhatsApp