Zorgverzekering en Osteopathie voor 2018 - Pro-F Professionele Fysiotherapie Oldenzaal
486
post-template-default,single,single-post,postid-486,single-format-standard,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Zorgverzekering en Osteopathie voor 2018

Osteopathie wordt vrijwel door alle zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De pakketten van deze aanvullende verzekeringen veranderen ieder jaar. Wanneer je (regelmatig) gebruik maakt van osteopathie is het verstandig om deze wijzigingen van je zorgverzekering in de gaten te houden.

Grootste veranderingen bij Menzis

De belangrijkste verandering van dit jaar vind plaats bij Menzis. In 2017 werd 80% van de behandeling vergoed, tot een bepaald maximum per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.
Voor 2018 wordt er maximaal 40 euro per behandeling vergoed, tot een bepaald maximum per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket. Dat betekent bij een consult van 95 euro dat 55 euro per 1 januari 2018 bij Menzis voor eigen rekening is.

Goede verzekering mbt osteopathie

IZZ vergoed 100% tot een bepaald maximum afhankelijk van pakket.
ONVZ vergoed 65,- per behandeling in Optifit en Topfit pakket.
PNO vergoed 100% tot een bepaald maximum afhankelijk van pakket.
VvAA vergoed 65,- per behandeling tot een bepaald maximum.
Deze verzekeraars zijns soms wel afhankelijk van de branche waar iemand werkzaam is dus daar zal naar gekeken moeten worden. (voorbeeld: IZZ kan alleen als je werkzaam bent in de zorg)


× Stel je vraag via WhatsApp